Нова трагедия! 42-годишен мъж се хвърли от Аспаруховия мост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:22 / 13.04.2013
1480
Нова трагедия разтресе Варна. 42-годишен мъж се е самоубил от Аспарухов мост тази сутрин. До моста стигнал със собствената си кола. Спрял, качил се на перилата и се хвърлил. Загинал е на място, падайки на сухата част под съоръжението, съобщава "Петел.бг". Хора, станали свидетели на трагедията, незабавно се обадили на спешния телефон 112. Сигналът е подаден броени минути след 9 часа. Лекарският екип само установил смъртта на мъжа. В него е имало документи за самоличност.

Следва разследващите да установяват причините за фаталното решение на мъжа. Това е поредният случай, прибавен към черния списък на Варна. Само за тази седмица това е вторият случай на самоубийство от Аспаруховия мост. На 9 април от него се хвърли възрастен мъж на около 65 години.

От община Варна преди броени дни коментираха, че евентуално ще се сложи видеонаблюдение на моста, но така и не стана ясно подобна мярка как ще спре зловещата серия. Не веднъж е повдиган въпросът за обезопасителни мрежи, но от години тази идея не среща разбиране.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).