Нова трагедия се размина по чудо на автобусна спирка във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
09:55 / 11.12.2019
8170
Нова трагедия се размина по чудо, след като лек автомобил връхлетя на автобусна спирка "8-ми декември" преди началото на Аспаруховия мост във Варна, научи Varna24.bg.

От пресцентъра на полицията съобщиха за медията ни, че сигнал за инцидента е подаден в 7.50 часа тази сутрин. Оттам потвърдиха, че няма пострадали при произшествието, нанесени са само материални щети по автомобила. Съборен е и знакът на спирката. Снимка от катастрофата се появи в групата "Виждам те КАТ-Варна" с коментара, че вероятно хлъзгава настилка е довела до инцидента.  

Екип на КАТ-Варна е обслужил произшествието, но към момента няма яснота за причините и обстоятелствата, довели до катастрофата. 

Припомняме, че в началото на ноември млад мъж връхлетя с автомобила си на спирка "Тракия" и помете четирима. Двама от пострадалите бяха с опасност за живота, а други двама с тежки контузни наранявания. Най-тежкото пострадалото момиче, 14-годишната Симона от Белослав, вчера беше изписана от болница "Св. Анна", след като повече от месец лекарите се бориха всеотдайно за живота й.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
17-годишното момиче, което падна в подлез във Варна: Взело колата...
Кметът на Варна: Започваме поредица от важни проекти!
Взеха важно решение за Аспарухов мост
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).