Нови пешеходни пътеки край повечето училища във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:53 / 11.04.2013
915
Нови пешеходни пътеки или обновяване на маркировката на сега съществуващи такива ще има край повечето училища във Варна стана ясно на заседание на Комисията по безопасност. Причината за това са много жалби и писма на граждани.

Понастоящем в годишния план са предвидени за оправяне или нови пешеходни пътеки на две места в район Владиславово, 8 в Одесос, 3 в Аспарухово, 5 в Приморски и 6 в Младост. През юли месец в сила влиза и специална наредба, която залага изграждането на повдигнати пешеходни пътеки - на 7 см височина, които ще бъдат боядисани в различен цвят. В момента в града има две такива пътеки.

Нови таксиметрови стоянки по трасето на бул. Владислав и Сливница се планират във Варна през тази година, тъй като при наличието на повече от 3 хиляди таксиметрови коли в града има едва няколкостотин места за престоя им.

Източник: Радио "Варна"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).