Новият басейн "Делфини" не работи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:49 / 18.05.2010
22443
Новият обществен басейн на Варна - „Делфини", не работи. И това седмица след като беше официално открит. Всички чухме и видяхме кмета Кирил Йорданов заедно със секретаря на федерацията по плуване Таня Богомилова да режат лентата. Въпреки това се оказва, че съоръжението не може да се ползва, негодува варненецът Добромир Петров. В почивните дни той решил да заведе детето си да пробват новия басейн. На портала обаче ги посрещнали ограничителни ленти и затворени врати. Работници им обяснили, че не могат да влязат, защото басейнът не работи. Посъветвали ги да се върнат най-рано след 2 седмици.

„Обадих се на шефа на общинското предприятие „Спортни имоти" Петър Пасев и той потвърди, че съоръжението все още не функционира. Обясни ми, че причината е липса на необходимите разрешителни", каза още Петров.

Чух нещо подобно, но не съм запозната с конкретните причини, коментира началникът на общинската дирекция „Младежки дейности и спорт" Калинка Попстефанова. Тя добави, че информация трябва да даде директорът на „Спортни имоти", но той бил извън града и не си вдигал телефона.

Басейнът срещу „Кауфланд" беше открит на 12 май. Първоначалната дата за отварянето му беше насрочена за 1 май. Това е поредният обект, на който режат показно лентата, а той не е готов, коментират граждани. Жителите на района пък добре си спомнят, че същата съдба имаше както ледената пързалка, така и скейт паркът в спортен комплекс „Младост". След неколкократни отлагания на старта на пързалката малко след официалното откриване тя беше отново затворена за ремонт на инсталациите. До скейт парка пък граждани изобщо не бяха допуснати именно за довършване на строежа.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).