Новият шеф на варненската полиция: Ще има повече работа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:50 / 20.09.2012
1373
Тодор Иванов, новият началник на Областната дирекция на МВР, поема длъжността от днес, но ще започне да изпълнява служебните си задължения след 28 септември, докогато ще е в отпуск, планиран от година и половина, обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Той лично представи новия полицай №1 на Варна.

"Много неща биха могли да бъдат променени. За мен моделът на работа в Областна дирекция - Варна е добър. И не смятам да променям този модел в основата му. Разбира се, ще има корекции, нови изисквания към служителите и те са свързани преди всичко с работата. Ще има повече работа", заяви намеренията си Тодор Иванов.

В отговор на въпрос дали ще има "метла" в дирекцията, новият шеф на варненската полиция демонстрира чувство за хумор, като заяви, че с метлите се занимават службите по почистването, предаде Дарик.

"Ръководството на министерството дава изключително висока оценка за дейността на досегашния директор. И, разбира се, всички нови задачи, които ще възложи новият директор, ще бъдат в интерес на обществото и в интерес на МВР", посочи министър Цветанов. Той сподели, че е опитал да задържи досегашния директор комисар Димитър Димитров, но при него любовта към съдебната система била огромна.

Димитров напуска, за да стане съдия в Шумен. В последния си работен ден в МВР той сподели, че работата в Областната дирекция във Варна е трудна за ръководена. "Само този, който е бил на този пост, той може да го оцени. Другото са многословни коментари", отбеляза комисар Димитров.

"Не мисля, че оставям тежко наследство", каза още напускащият шефския пост комисар. Като своя заслуга той определи относително спокойната атмосфера в дирекцията, с малко междуличностни конфликти и нерегламентирани отношения. "В недалечното минало не беше така", каза на изпроводяк вече бившият полицай №1 на Варна.

Следващата седмица ще стане ясен заместникът на Тодор Иванов като шеф на регионалното звено на БОП.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).