Новият заместник областен управител на Варна встъпи в длъжност

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:39 / 08.07.2024
1738
Новият заместник областен управител на област с административен център Варна встъпи в длъжност днес. Той бе назначен със заповед на министър-председателя Димитър Главчев от 3 юли тази година.

Новият заместник областен управител Айрие Ибрямова е икономист по образование, чийто професионален път е преминал през "Солвей Соди“ -  Девня, през Инспекцията по труда във Варна и в Агенцията ДФ Земеделие“.

Като експерт в Регионалната разплащателна дирекция на ДФ "Земеделие тя познава отлично националната програма "Развитие на селските райони“, която подкрепя общините при реализацията на дейности за насърчаване на социалното приобщаване,  подобряване на инфраструктурата, подпомагане на земеделските производители и икономическото им развитие.

От октомври 2013 до м. май 2022 година Айрие Ибрямова е директор на ДФ Земеделие – Варна. Новият заместник областен управител е и експерт по Европейски програми.

При официалното си встъпване днес като заместник областен управител, госпожа Ибрямова изрази своята увереност и надежда, че не само ще получи експертна подкрепа и сътрудничество от екипа на Областна администрация – Варна, но и ще успее да използва в работата си организационните и лидерските умения, придобити в досегашния й професионален път.

Ресорите за работа на новия заместник областен управител ще бъдат определени след встъпването и на втория член на политическия кабинет на областния управител.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Историята на двореца в Балчик - любимото място на кралица Мария Е...
С три вида наркотици хванаха 39-годишен мъж да шофира из улиците ...
Проливни дъждове заливат Варна след броени часове
Фестивалът "Рицари в музея" във Варна приключва днес
Няколко сгради във Варна ще светнат в зелено на Европейския ден н...
Кметът на Варна: Знам, че това ще създаде известно неудобство и н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).