Ново нашествие на крадците на цветни метали във Варненско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:30 / 02.11.2010
656
Ново нашествие на крадците на цветни метали регистрира варненската полиция през почивните дни. В неделя във Второ районно се тъжи 72-годишен варненец, че на същата дата около 2,30 ч. неизвестен срязал катинара на входната врата на мазата му и откраднал кабели и други метални вещи. Установен е извършителят - В. Н. на 26 г. от Варна, не работи, осъждан, задържан за 24 часа.

Разкрита е отразената в бюлетина на полицията от 21 октомври кражба чрез демонтаж на душ батерии, на стойност 350 лв. от санитарни помещения в сградата на мол "Варна". Извършител е Ал. М., 32 г., от Варна, не работи, осъждан.

В събота около 22,10 ч в Провадия "Хонда Сивик" с варненска регистрация, управлявана от М. Мл., 29 г., от Провадия, при завой надясно на кръстовище навлиза в лентата за насрещно движение и удря изчакващ на пътен знак Б 2 "Фолксваген Поло". Виновният водач напуска местопроизшествието, от което са настъпили само материални щети. Предприето е издирването му. Впоследствие е установено, че същият управлява с 1,72 промила алкохол в издишания въздух. Издаден му е талон за медицинско изследване. Образувана е преписка.

На 29 октомври при извършване на полицейска проверка в с. Ягнило в дома на Н. Х., 61-годишна от Варна, е установено, че същата извършва търговска дейност с черни и цветни метали без лиценз. Извършен е оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство, уведомен е прокурор.

Източник: в. "Черно Море"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).