Няколко часа вали над Варна, обстановката е спокойна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:22 / 29.10.2012
944
Два дни варненските огнеборци са гасили пожар в гора, възникнал в района на местност "Крушките" край варненското село Приселци. Това съобщи комисар Тихомир Тотев, началник на Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението" към МВР - Варна.

58 са регистрираните произшествия през последните три дни. Регистрирани са три пожара със загуби - лек автомобил, навес и стопанска постройка в местност "Крушките". Пожарът в местността е обхванал около 60-70 декара гора. Екипи са рязали дърво за освобождаване на улица, но засегнати автомобили при падането на клона няма.

Във Варна вече няколко часа продължава да вали дъжд. За момента няма подадени сигнали за наводнени участъци. Дъждът е интензивен, но продължителен и за момента не създава проблеми. Комисар Тотев каза още, че към момента ситуацията във Варна е спокойна.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).