Няма тежки пътни произшествия през изтеклото денонощие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:42 / 23.08.2008
517
Няма пострадали хора при пътно-транспортни произшествия във Варненски регион през изминалото денонощие. 39 са регистрираните пътни инциденти, при всички тях щетите са само материални, съобщиха от КАТ Варна за Дарик радио.

Не се предвиждат промени в организацията на движението за почивните дни. От 9.00 часа тази сутрин е отворена за автомобили Крайбрежната алея.

Продължава да е затворен пътят Аспарухово - Галата, където участък от платното пропадна преди няколко дена. Припомняме ви промените в движението на автомобили:

Шофьорите могат да ползват два алтернативни маршрута. Първият е през центъра на Галата, Бункера, Боровец до пътя за хижа "Черноморец". Другият възможен вариант е през Аспарухов мост, магистрала "Черно море", стария път за Бургас до Ракитника и оттам до Галата.

В участъка Аспарухово - Галата временно са променени маршрутите на някой от автобусите на Градски транспорт в района.

Линия № 2 ще се движи до сп. "Л. Каравелов", ще продължава по посока кв. "Галата", по ул. "Мара Тасева", ул. "1 май", ул. "Св. Кирил и Методий" и през центъра на кв. "Аспарухово" по маршрута си до сп. "Зора".

Линия № 17 и № 17А запазват маршрута си до центъра на кв. "Аспарухово". Те ще продължават до ул. "Св. Кирил и Методий" през кв. "Боровец", кв. "Галата" до обръщач-отклонение към бившето ТВУ. Във връзка със значителното удължаване дължината на маршрута на двете линии интервалът на обслужване ще се увеличи с 10 мин.

Линия № 60 ще обслужва комбинирано с № 40 през кв. "Боровец" до сп. "Моста".

Поради създадените неудобства общината няма да променя цените на билетите и автобусните карти по съставените направления.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).