Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Обитателите на варненски блок погнусени от миризлива находка
Автор: Пламена Николова 15:23 / 11.10.2022Коментари (4)18487
© Varna24.bg
Обитателите на варненски блок останаха шокирани и погнусени от гледката и нетърпимата миризма в асансьора на един от входовете, научи Varna24.bg.

Случаят е от почивните дни, когато живеещите в бл. 136 в "Младост" установяват, че неизвестно към момента лице, е превърнало асансьора им в тоалетна и е оставило "фекални шедьоври" по стените на асансьора и най-вече по копчетата, без които никой не може да ползва съоражението. 

Подозренията падат върху наркозависим мъж, който вследствие на употребяваните субстанции има психични отклонения и наскоро е бил изгонен от жилището на майка си.

Очевидци на грозната картина коментират, че е напълно възможно да се касае за своеобразно отмъщение и бунт срещу жената, която си е извадила и ограничителна заповед срещу наследника, след като той е станал агресивен и опасен.

След изгонването от жилището на майка му, мъжът известно време се е самонастанил във фоайето на един от етажите, където си е премъкнал диван и дори килим. Същият от скоро не живее във входа и по непотвърдена информация е настанен в Приюта за бездомници. 

Стана ясно още, че малко преди грозната вандалска проява, камерите за видео наблюдение във входа са били унищожени. 

Обитателите на блока споделят още, че от години проблемите се трупат,  като сред тях е изхвърлянето на отпадъци от терасите, сред които понякога и стъклени бутилки, изсипването на храна на уличните животни пред стълбищната площадка, липсата на осветление по стълбищната клетка, където спят клошари и наркозависими, незаключващата се входна врата, лошата събираемост на таксите и др.

След случая с поразиите в асансьора, хората са решили да засилят контрола и отговорниците по етажите, избрани преди време, да следят по-зорко за опазване на реда и чистотата.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.10.2022 г.
0
 
 
Г-ъ-з глава затрива.
Aнонимен
на 12.10.2022 г.
0
 
 
Много правилно казано....значи сере в асансьора и то два пъти и бил луд,Ами като е луд що не се хвърли от покрива на блока....абе има късмет че не съм го видял да го накарам да го оближе. А тези дето хвърлят боклука си от терасите дано прочетат това.... много скоро ще разберем кои сте и тогава и Бог няма да ви спаси нещастници
Aнонимен
на 12.10.2022 г.
0
 
 
Ами тези като са невменяеми защо не се хвърлят в морето все се питам значи ако само спипам един такъв да прави такива мизерии,жална му майка такова лечение ще му направя че и ТЕЛК и НЕЛК няма да ми дадат време тази държава най накрая да изолира подобни хора от обществото и да ги лекува а не да бъдат между нормалните все още хора,защото хората в един близък момент ще вземат нещата в свои ръце и органите да не търсят отговорност от тях .
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина Лиъм Пейн
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: