Областна администрация взе първа награда за прозрачност

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:35 / 19.02.2010
1505
Областна администрация - Варна, бе обявена за победител в конкурса на Фондация за прозрачни регламенти в категорията „Най-прозрачна областна администрация". Призът, връчен на база на свършеното през 2009 г., бе получен от зам. областния управител Славчо Славов на церемония в Пловдив. Наградата е годишна преходна статуетка на българския скулптор Райнис Гелов, която всяка година се предава на следващия победител. Статуетката символизира добрата воля за промяна към прозрачност и откритост в действията на администрацията, към „отваряне" на администрацията към гражданите и бизнеса.

Фондацията за прозрачни регламенти връчва награди общо в 4 категории. Администрациите, победителки в тях, ще бъдат носители на приза за срок от една календарна година и ще предават статуетката на следващия победител в съответната категория. В случай че една администрация спечели наградата в дадена категория три поредни години, то статуетката ще остане нейно притежание завинаги.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).