Областният даде тенис-кортовете на "Черно море Елит" за 15 години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:15 / 12.01.2009
3594
Договор за учредяване безвъзмездно право на ползване за срок от 15 години върху тенис кортове "Черно море - Елит" - Варна, връчи Областният управител Христо Контров на председателя на Сдружение с обществено полезна дейност "Тенис клуб Черно море - Елит"- Чавдар Ангелов.

"Тук е родното място на варненския тенис и тук се "раждат" едни от най-добрите тенисисти, които прославят Варна и България на европейско и световно ниво. През годините Вие доказахте сериозността на намеренията си и това, че обичате тениса. Защото за да вършиш нещо добре, трябва да го правиш от сърце и душа. Пожелавам Ви тук да се провеждат все по-сериозни турнири", каза Областният управител Христо Контров минути преди официално да връчи договора за учредяване безвъзмездно право на ползване върху тенис кортове "Черно море - Елит" - Варна, на Чавдар Ангелов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).