Образуваха пет бързи производства срещу пияни водачи във Варненско

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:22 / 01.08.2011
705
Пет бързи производства по чл. 343 Б от НК са образувани срещу водачи, засечени да шофират след употреба на алкохол, съобщават от пресцентъра на варненската полиция.

При полицейска проверка в село Ягнило на "Форд Ескорт" управляван от 28-годишен мъж от същото село в събота служителите на реда са установили, че водачът е неправоспособен и с 1,31 промила алкохол в издишания въздух. По ул. "П. Евтимий" посока центъра на града във Варна в петък е спипан 29-годишен варненец да шофира с 2,04 промила алкохол в издишания въздух. В Спешния център мъжът е отказал да даде кръв за изследване. В същия ден при посетен сигнал за самокатастрофирал по пътя Аксаково - Игнатиево, "СААБ" с варненска регистрация, полицейски служители установяват, че водачът 33 годишен мъж от Аксаково, управлява с 1,48 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба.

В курорта "Златни пясъци" са заловени и двама други пияни шофьори в събота и неделя. Единият, който е постоянно пребиваващ в балчишкото село Църква е карал с 1,67 промила алкохол в издишания въздух. Вторият водач - мъж на 33 години от Козлодуй е заловен да шофира с 1,99 промила алкохол в издишания въздух. Той е отказал да даде кръвна проба.

На всички са съставени актове за установено административно нарушение и са задържани за 24 часа. Материалите са докладвани на прокурор.

Източник: dnesplus.com


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).