Община Варна организира празничен концерт по повод Международния ден на възрастните хора

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:01
359
Община Варна отбелязва Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, с безплатен празничен концерт. Той ще се проведе от 15:00 ч. в зала "Пленарна“ на Общината. Темата на тазгодишното честване е "Нашето място“, с което се отдава почит и признание за безценния принос на възрастните хора към обществото.

Гости на събитието ще бъдат Снежана Апостолова – заместник-кмет на Община Варна по социалната политика, Мая Раданова – председател на "Съюз на пенсионерите 2004“, проф. Геновева Михова – почетен председател на "Съюз на пенсионерите 2004“, Димитър Стойков – почетен гражданин на Варна.

Участници в празничната програма са трио "Македонка“ от Пенсионерски клуб  в ж.к. "Владислав Варненчик“, Българо-гръцкото дружество "Одесос“, хор "Дъга“ от Тракийското дружество "Кап. Петко Войвода“, възпитаници на Театрално училище "Палечко“, Народен хор "Българче“, Вокален ансамбъл "Звездни струни“, Детски вокален ансамбъл "Сребърни звънчета“, Певческа група "Равен шанс“ при СНЦ "Шанс за хора с увреждания“, Хорова фолклорна формация "Нерамза“ при НЧ "Елин Пелин 1977“, Детска фолклорна група "Тракийски слънца“ и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Скъп айфон донесе глоба на млад варненец
10 години зад решетките за украинец, убил свой колега край Варна
Наградиха заслужили варненци
Три варненски университета откриха официално академичната си годи...
50 бебета са родени през 2024 година във Варна с помощта на общин...
Часове до старта на голям ВиК проект, който ще затваря поетапно в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).