Община Варна с важно съобщение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:16 / 19.06.2024
6285
Община Варна обявява конкурс за директор на дирекция "Екология и опазване на околната среда". Минималните изисквания към кандидатите за заемане на длъжността са: степен на завършено образование – магистър, в професионална област природни или стопански науки. Изисква се и четири години професионален опит или придобит ранг ІІІ младши. 

Конкурсът за заемане на длъжността ще се проведе чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема: "Мениджърски подход при управление на дирекция "Екология и опазване на околната среда“ и интервю.

Документите за участие в конкурса се представят в срок до 17:30 часа на 27.06.2024 г. на адрес: гр. Варна, бул. “Осми приморски полк" №43, в отдел “Управление на човешките ресурси и вътрешен административен контрол", ет. 4, стая 405, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители. Документите могат да се подават по електронен път на адрес: zvelinova@varna.bg. За целта  заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис. Телефон за контакт: 052/820 369, лице за контакт - Зорница Велинова.

Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички съобщения във връзка с конкурса се обявяват на интернет страницата и на информационното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството срокове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
ГДБОП разби печатница за фалшиви банкноти край Провадия, има задъ...
Ексклузивно във Varna24.bg: Детска свада на плажа, отведе трима в...
Проблем: Ръст на случаите на морбили във Варна
За поредна година: Хиляди българи посрещнаха Джулай морнинг
Дълго чаканото разхлаждане идва през новата седмица
Само 22% от офис площите са разположени в центъра на Варна – вижт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).