Общинска полиция глобява за неправилно паркиране само варненски коли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:51 / 07.04.2011
1878
Общинска полиция глобява за неправилно паркиране само варненски коли. Това е факт в поне 98% от случаите на санкционирани на база видеонаблюдението автомобили. Само две коли с пловдивска и софийска регистрация са с написани актове от Общинска полиция-Варна, признаха самите служители на звеното.

Всички останали били с варненски номера. Нелепият довод е, че униформените нямало как да търсят из страната нарушители, за да им връчват актове за по 20 лева. Наш репортер видя с очите си тетрадка, в която са описани номерата на регистрационните табели на автомобилите, подлежащи на глоба след снимка от камерите и наистина сред тях колите са само варненски.

С това варнeнската Общинска полиция влиза в списъка на "най-толерантните". Известна е практиката в другите градове, дори при най-малкото нарушение да се санкционират първо автомобилите в с чужда регистрация, коментират препатили шофьори. Според статистиката общинските служители глобяват средно по 15 шофьори на автомобили на ден за нарушение при паркиране, заснето от камерите за видеонаблюдение.

Източник: "Позвънете: ВестникЪт"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).