Очаква се засилване на трафика по Северното Черноморие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:44 / 25.04.2011
878
Засилване на трафика се очаква в следобедните часове от Варна към граничен пункт "Дуранкулак" заради потока от румънски туристи, които почиваха по великденските празници край Северното Черноморие.

Водачите трябва да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, защото румънските автомобили обикновено се движат в плътна колона и не позволяват да бъдат изпреварвани. Очаква се засилено полицейско присъствие по пътищата. Полицейски екипи ще бъдат разположени по най-натоварените пътища в региона и в самия град Варна. Целта е предотвратяване на тежки пътни инциденти. По данни на "Пътна полиция" движението във Варна към този час на деня е сравнително спокойно. Частично натоварени са основните булеварди. По автомагистрала "Хемус", участък Варна - Шумен, движението е с нормална интензивност, натоварено в посока Шумен. До 90 км/ч е ограничението от началото до края на резервната писта за излитане и кацане на самолети до Провадия заради зачестилите пътни инциденти в този участък. Към Бургас по автомагистрала "Черно море" движението е натоварено в района на Приселци, Бяла и Обзор.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).