Одобриха устройствения план на "Орехчето"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:53 / 11.01.2012
1238
Общинските съветници от комисията по архитектура във Варна одобриха Подробен устройствен план - План за улична регулация на селищно образувание "Орехчето". Приетото предложение включва и схеми за водоснабдяване и канализация, електрозахранване, идейна план-схема за вертикално планиране и комуникационно транспортна схема в района.

Планът за улична регулация е приет от Експертен съвет по устройство на територията през 2010 година. Постъпили са 13 възражения, от които едно е уважено и са нанесени корекции.

Местните депутати дадоха положително становище и по предложение на кмета на район Аспарухово за изработване на Подробен устройствен план - План за улична регулация и застрояване за поземлен частен имот на селищно образование "Боровец - юг". Там е имало три имота, които в последствие стават собственост на едно и също лице. Тъй като в границите на тази частна собственост има общински път, собственикът е възразил срещу Подробния устройствен план и иска да закупи пътя.

Съветниците одобриха и Подробен устройствен план - План за регулация и застрояване за част от вилна зона "Лазур" в землището на село Константиново. Предстои да отпадне частен път и да се добави улица, която да обслужва частен имот в района.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).