Ограничават колите край плажа заради триатлон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:44 / 21.07.2008
610
Заради Първото открито първенство по триатлон за купата на Варна, достъпът на моторни превозни средства към крайбрежната алея ще бъде ограничен в часовете от 7 до 13. Ограничението ще важи за района от сп. Почивка до Централния плаж, съобщават организаторите община Варна, СК "Триатлон" (Вн) и Българската федерация по триатлон.

Състезанието, което започва в 8,30, включва плуване, бягане и колоездене. Плувната надпревара ще е в района на първа буна. Бягането и колоезденето ще са на крайбрежната алея. Очаква се в триатлона да се включат повече от 70 триатлонисти от центровете в София, Благоевград, Велинград, Баня, Плевен, Варна и др. Надпреварата е в спринтова дистанция във възрастите деца - младша и старша, юноши и девойки - младша и старша, младежи и девойки, мъже и жени.

За всички желаещи варненци и гости на града, които искат да пробват уменията си, ще бъде даден общ старт след официалния на състезателите. За аматьорите организаторите са предвидили 150 метра плуване, 1,5 км колоездене и 500 метра бягане.Призьорите ще бъдат наградени с купи, медали и спортни принадлежности.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).