Огромна дупка зейнала пред кметство “Приморски”

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:37 / 09.05.2009
1046
Огромна дупка, дълбока около 1,5 м зейна вчера на булевард "Осми Приморски полк", точно срещу районното кметство "Приморски". Пропастта в асфалта се е отворила само за една вечер. Не е изключено причината за пропадането да е това, че по булеварда напоследък се движат доста тежки камиони, каза за "Позвънете Новини" зам.-кметът на район "Приморски" Йордан Андреев. Той добави, че още сутринта е създадена организация за ликвидирането на опасния трап. Докато се намеси администрацията, пък будни граждани бяха обозначили опасното място с подръчни материали. Незнайно кой бе сложил кошче за буклук край ямата. Още по обяд тя е запълнена с чакъл и валирана, уточни Андреев. По думите му, все още е рано да се асфалтира, защото не се знае дали пропадането ще продължи. Ако сега направим покритието и продължи да пропада, ще дадем напразно пари за асфлат в тази криза, заяви зам.-кметът.

80 на сто от ремонтите на настилката в района вече са приключили, каза още Йордан Андреев. Той уточни, че приоритетно се изкърпват дупките край детски градини, училища, болници и важни социални и административни учреждения. Ремонтът на по-малките улици обаче щял да закъснее.

Над 30-40 възражения срещу плана на новообразуваните имоти в местността Свети Никола са постъпили в законоустановения срок, каза още зам.-кметът. Нодоволството на собствениците е свързано предимно с отчуждаване на част от имотите им за улици. Срокът за подаване на жалби изтича в неделя. След него единственият начин за протестиран на плана е по реда на Административно-процесуалния кодекс, уточни Андреев.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).