Около 540 полицаи ще бъдат командировани по Черноморието през летния сезон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
19:45 / 08.05.2010
815
Около 540 полицейски служители ще бъдат командировани по Черноморието през летния сезон. Това каза комисар Николай Григоров, началник отдел „Охранителна полиция". Броят на командированите полицаи се запазва като този от минала година. В Област Бургас ще бъдат командировани полицаи в общините Созопол, Несебър, Царево и „Слънчев бряг". В Област Варна ще бъдат командировани полицаи към Камчия, „Златни пясъци", „Св. Св. Константин и Елена" и Евксиноград. В Евксиноград ще бъдат командировани 12 служители и то само за август месец. Предвидено е в Област Добрич да се командироват полицаи в „Албена" и Балчик. Там са 25 служители. Най-много командировани служители на реда ще има в Бургас - 428 души за целия сезон или на смяна се падат около 140 служители.

„Като преимуществено тази година ще се постараем да използваме силите на Дирекция „Специализирани полицейски сили" от местата, където са по-малко натоварени. В момента това са Плевен, Монтана, Пловдив. Там има поделения и от Областните дирекции ще ги разпределим. Ще видим кои са по-малко ангажирани за летния сезон и тях ще ги пратим", коментира комисар Григоров.

Засиленото полицейско присъствие по Черноморието ще бъде от 1 юни до 30 август.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).