Опандизиха отново ромска наркобаронеса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:46 / 04.10.2010
22963
Небезизвестната наркобаронеса Емилия Данкова бе осъдена за пореден път от Варненския окръжен съд. 44-годишната шефка на наркокартел във варненската ромска махала "Максуда" ще трябва да прекара 4 години и 11 месеца зад решетките, решиха магистратите. Освен това те й наложиха и 20 000 лева глоба, като съдът прецени да завиши искания от прокуратурата размер от 15 000 лева. Наказанието си Данкова получи след сключени с държавното обвинение споразумение и тя ще трябва да го прекара при първоначален строг режим.

Популярната във варненския ъндърграунд малцинствена наркобаронеса Емилия Данкова бе закопчана през октомври 2009 година. Тя и групата й бяха атакувани в "Максуда". Тя бе спипана заедно с Десислава и Александър Атанасови. Посред нощ полицаите атакували триото, докато те стоели в "Шкода", паркирана на бул."Цар Освободител" до бл. 108. При обиска на возилото били открити 146 грама хероин. Тогава Данкова не спестила на прокуратурата и полицията сведения за конкурентната й наркогрупировка, което довело и до арестите и на друга 7-членна наркодилърска фамилия.

Данкова е позната и с това, че през 2005 г. бе осъдена на 18 години затвор. След като втората инстанция върна делото на първата, Данкова завари влизането в сила на съкратения процес, както и намаляване на наказанията за пласиране на дрога. След като си призна вината, тя получи 2 г. и 11 м. затвор.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).