Опашка за плащане на данъци във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:52 / 15.03.2011
1108
Опашка, предимно от пенсионери за плащане на местни данъци и такси се е образувала в офиса до Мебелната палата, алармира варненецът Валентин Стоянов. По думите му пред офиса има около 200 души. Самият той се оплака, че вече трети ден, не може да си плати местния налог.

Тази сутрин системата е блокирала, което предизвикало недоволството на гражданите. Те започнали да удрят по стъклата, недоволни от обслужването, обясни още Стоянов. Той посочи, че работят само половината каси. Мъжът недоумява, как може да искаш да си платиш налога и да губиш толкова много време.

Седемнадесет каси за плащане на местни данъци и такси работят тази година, сочи сайтът на община Варна. Освен това налозите могат да се платят и по банков път във всички офиси на Централна кооперативна банка. Друга възможност за заплащане на местните данъци и такса е чрез пощенски запис. Плащането може да стане в 27 пощенски клона, разположени на територията на общината.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).