Опасна шахта притеснява варненци на ул. "Капитан Райчо"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:20 / 22.04.2013
749
Разпадаща се шахта с кабели за комуникация създава грижи на живеещите на ул. "Капитан Райчо". Намиращата се на тротоара шахта е хлътнала в земята и капакът е полуотворен.

"Намира се срещу кооперацията с номер 18. Шахтата е в това състояние от три месеца насам. Разбита е до такава степен, че отстрани до нея зее дупка и капакът й се обръща. Вече един гражданин потъна вътре с единия си крак и как не го счупи, никой не разбра. За две седмици три автомобила пропадат в шахтата с едното колело и съответно понасят и удар по двигателя от обръщащия се огромен чугунен капак."

Така накратко читателят Румен Стоянов описва картината. Върху чугунения капак на шахтата е изписано името на телекомуникационна компания.

Безпокойството на живеещите в района е свързано с друго - по въпросния тротоар се движат много пешеходци, част от които са деца от съседното школо "Цар Симеон". Варненци се надяват общината или компанията да обърнат внимание на шахтата, преди проблемът да ескалира или да се стигне до инцидент. Тротоарите на ул. "Райчо Николов" също имат нужда от ремонт.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).