Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Опитаха да убият съпругата на управителя на варненска транспортна компания
Автор: Екип Varna24.bg 12:41 / 22.08.2011Коментари (4)5292
© Varna24.bg
Неизвестни лица пребиха почти до смърт съпругата на собственика на транспортна компания "Коско" ООД - Мариана Косева. Вандалският акт, потъпкващ демократичните принципи на съвременна България, стана в петък (19 август), около 8,30 часа на кръстовището между бул. "Сливница" и ул. "Оборище", в близост до дома на г-жа Косева. Тя е разхождала своя домашен любимец, когато е била нападната от двама неизвестни лица, които с твърд предмет са я пребили почти до смърт. Челюстта й е счупена на две места, има множество хематоми, разкъсани мускули. На главата е със 7 шева.

"Страх ме е, че нападателите могат да я намерят в болницата и да довършат ужасното си дело. Страх ме е за живота и здравето на дъщеря ни, както и за моето", заяви съпруга й Косьо Христов.

Той е категоричен, че това е варварски акт, поръчан от хора, потъпкващи хуманните принципи, хора, за които човешкия живот струва жълтите стотинки, които те могат да платят на биячите, хора, за които няма нищо ценно и свято в живота.
Според г-н Косев това не е акт, който има за цел само заплашване на семейството му. "Това е опит за убийство", заяви той.
 
"Садизмът на тези хора, бездушието, с което са удряли почти до смърт една беззащитна, слаба жена, показва до каква степен определени среди от нашето общество са стигнали в своето падение. Моето семейство не е навредило на никого, не се е занимавало с дейности, които предполагат дори и един процент, че то може в бъдеще да бъде сполетяно от някакво зло. От къде дойде тази атака", пита г-н Косев.

"Хората, които са нападнали съпругата ми, са първични, първобитни. Това е невероятна трагедия за семейството ми", заяви още той и допълни, че полицията отказва охрана на семейството му - на него и на дъщеря му.

"Не искам да правя паралел между вандалския и садистичен, нечовешки акт срещу моята съпруга и това, че два дни преди опита за убийство на жена ми изпратих писмо до областния управител и председателя на Общинския съвет, с което ги уведомих, че съм получил отговор от Европейската комисия (с номер APES 2011 769730), от което става ясно, че европейския орган е констатирал нарушение на Регламент 1370/2007 г. и предстои да бъде направена проверка, за основанията, на които и в момента се предоставят обществените услуги за пътнически превози от другите два оператора във Варна - "Градски транспорт" и "Транстриумф Холдинг", допълни г-н Косев.

Той припомня, че преди години "Коско", бе една от компаниите, с които община Варна сключи договор за обслужване на линии на градския транспорт. По-късно община Варна, със заповед на кмета на града, самоволно и без правно основание е отстранила "Коско" от обслужването на линиите, за които има сключен договор. Заради това преди месеци фирмата сезира Европейската комисия.



Още по темата: общо новини по темата: 3
16.09.2011 »
23.08.2011 »
22.08.2011 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
виновна е пазарува в мола а и при мафията невинни няма...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: