Организират безплатни летни занимания за ученици във Варна

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
15:55 / 28.06.2019
2080
През летните месеци за учениците са организирани разнообразни и полезни забавления, съобщават от дирекция "Образование и младежки дейности“ към Община Варна. В свободното си време малчуганите ще могат да се възползват от предлаганите безплатни програми на своите училища, на Общински детски комплекс, на Центъра за кариерно консултиране, на НАОП "Н. Коперник“. За тях са подготвени различни дейности, насочени към допълнителна подкрепа за усвояване на учебния материал, осмисляне на свободното време, усвояване на нови компетентности и умения чрез много спорт, забавления и игри.

Продължава общинската  програма на дирекция "Образование и младежки дейности", за психологични и кариерни консултации на деца, ученици, родители и педагогически специалисти. Графиците са публикувани на сайта на Община Варна, дирекция "Образование и младежки дейности“ и в прикачените файлове на адрес: http://live.varna.bg/bg/news/organizirat_bezplatni_letni_zanimania_za_uchenici.html

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна: Започваме поредица от важни проекти!
Взеха важно решение за Аспарухов мост
Министър Малинов с важна новина от Париж за новите реактори на АЕ...
Тестват системата BG-Alert днес във Варна
Атрактивна изложба стартира във Варна
Полицейска акция на територията на Варна!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).