Осем месеца пробация заради кражба на акумулатори

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:43 / 04.05.2010
951
8 месеца пробация за кражба на акумулатори - това наказание наложи Варненският районен съд на 19-годишния Александър Тодоров. По силата на одобрено споразумение, подсъдимият ще трябва да полага задължителните пробационни мерки при периодичност 2 пъти седмично. Той призна вината си в това, че на 1 ноември миналата година от пътен участък край квартал "Кайсиева градина", в съучастие с друго непълнолетно момче и с помощта на гаечен ключ, отнел 2 акумулатора от товарна строителна машина.

Откраднатото чуждо имущество е на стойност 703 лв. 19-годишният Александър Тодоров бил задържан при полицейска проверка на другия ден, при опит да продаде акумулаторните батерии на пазара до автогарата във Варна. Откраднатите вещи са били върнати на собственика им още преди приключването на съдебното следствие. Споразумението влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).