Още търсят биячите на Мариана Косева

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:08 / 16.09.2011
2046
Биячите на Мариана Косева - съпругата на собственика на "Коско" ООД, все още не са известни. От районната прокуратура съобщиха, че досъдебното производство още се води срещу неизвестен извършител за нанасяне на средна телесна повреда. Към момента работата на разследващите е насочена към разпити на свидетели, които, както се оказва, не са един или двама, а излизат и нови, твърдят източници.

Инцидентът с Мариана Косева стана на 19 август сутринта, докато си разхождала кучето на кръстовището между "Сливница" и "Оборище". Тя била нападната и жестоко пребита с бухалки от двама неизвестни мъже в черно. Жената лежа в клиниката по неврохирургия със счупена челюст, разкъсаха мускули и множество хематоми. Още тогава стана ясно, че по време на побоя е имало поне един свидетел, който всъщност е потърсил помощ по телефона.
От прокуратурата допълниха, че в момента се изчаква съдебномедицинската експертиза и продължават оперативно-издирвателните действия.

Заключенията на съдебните медици се чакат и по случая с пребитите фенове на "Черно море". До момента са известни само двама от побойниците, а останалите се издирват. Водят се множество разпити и са изискани куп справки от частни и държавни организации, допълниха от прокуратурата.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
23.08.2011 Състоянието на Мариана Косева е стабилно
22.08.2011 Досъдебно производство е образувано заради пребитата съпруга на управителя на транспортната компания
22.08.2011 Опитаха да убият съпругата на управителя на варненска транспортна компания
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).