Остатъци от "легнали полицаи" пукат гуми във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:22 / 18.12.2012
2129
"Легналите полицаи, които сложиха на булевард "Христо Смирненски", вече са в окаяно състояние, има множество щръкнали болтове. Минавайте с повишено внимавайте, за да не уцелите някой болт, защото резултатът ще бъде плачевен като нова гума." За това алармира варненецът Владислав Кръстев.

Предупреждението към варненци да се оглеждат за "шипове" се оказа напълно навременно, показа проверка. По булеварда наистина има бабуни, които са с нарушена цялост, което пък говори за тяхното качество и качеството на монтажа. Отворен остава и въпросът за ползата от тези бабуни. Според някои легналите полицаи по-скоро затормозяват движението и изнервят шофьорите, отколкото да намаляват катастрофите.

"Тези с бутоните не ми харесват. Още миналата зима снегоринът ги изкърти и разнесе по улицата. Навсякъде бяха разпилени", обяснява дамата, която продава вестници пред входа на УМБАЛ "Св. Марина".

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).