Остава седмица до крайния срок за смяна на личните лекари

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:22 / 21.06.2011
692
Седем работни дни остават до крайния срок - 30 юни, в който всеки здравноосигурен пациент може да смени личния си лекар. Това става с формуляр за нов избор, който може да се закупи от офиса на фирма "КИМ 2000" на ул. "Сава" №2 - ДКЦ "Христо Ботев", или в копирния център, който се намира на партера на здравната каса.

Желаещите да сменят общопрактикуващия си лекар сами избират нов личен лекар, който трябва да попълни данните си във формуляра. След това документът се подава от новоизбрания лекар в деловодството на здравната каса, стая 102. Работното време на деловодството с граждани и договорни партньори е от 8,30 до 16 часа без обедна почивка.

Втората възможност за смяна на личен лекар ще бъде от 1 до 31 декември. Между двете кампании по смяна на общопрактикуващи лекари пациентите могат да изберат нов личен лекар само при достатъчно основателни причини, като смяна на адрес от едно населено място в друго, и то след разрешение на директора на РЗОК във Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).