Оставиха в ареста крадец на шоколадови бонбони

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:43 / 19.02.2013
626
Мярка за неотклонение "задържане под стража" взе Районният съд по отношение на 30-годишния К. Д., привлечен като обвиняем за опит за кражба при опасен рецидив.

Деянието е извършено на 16 февруари т.год. в магазин за хранителни стоки в централната част на Варна. От търговския обект е направен опит да бъдат отнети 6 кутии шоколадови бонбони. Престъплението, за което 30-годишният К. Д. е привлечен като обвиняем, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 10 години.

30-годишният мъж страда от наркотична зависимост и е многократно осъждан за престъпления срещу собствеността на гражданите. Срещу него се водят и други досъдебни производства за деяния, извършени преди настоящото. Съдът прецени, че e налице обосновано предположение за авторство на деянието, както и че опасността обвиняемият да извърши друго престъпление или да се укрие е реална.

Ако обжалва днешното определение на ВРС по мярката за неотклонение, К.Д. следва да се яви пред ВОС на 27 февруари т.г.от 13 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).