Осъдиха условно клошар, ограбил магазинерка с нож

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:45 / 17.02.2010
682
Варненският районен съд постанови условна присъда за грабеж над продавачка в магазин. 3 години лишаване от свобода, отложено с 5 години изпитателен срок - това е наказанието за 35-годишния Юсмен Назифов. Мъжът бил безработен, като се прехранвал с продажба на събирани вещи от контейнерите в кв."Чайка". Вечерта на 3 ноември миналата година, след като обърнал в алкохол парите от заработеното и го изпил на пейките в Морската градина, той направил опит от магазин край Спортна зала да се снабди с още количества алкохол. Подсъдимият взел от щанда бутилка уиски "Блек Рам" и 2 литра бира и вместо да плати - заплашил с нож продавачката в хранителния магазин. Докато подсъдимият прибирал от касата общо 207 лв. в банкноти и монети, служителката успяла да натисне паник-бутона. Пристигналите служители на СОД успели да задържат Назифов при опита му да отнеме парите от дневния оборот.

35-годишният Юсмен Назифов е с чисто съдебно минало. Съдът определи вещественото доказателство по делото - сгъваем нож, да се отнеме и предаде за унищожение. 15-дневен е срокът за обжалване на присъдата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).