Освободиха шефа на полицията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
21:31 / 12.06.2013
1559
Директорът на Областната дирекция на МВР-Варна, комисар Тодор Иванов, е освободен от длъжност, съобщиха от ведомството. Той е отстранен от поста със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

От ведомството съобщават, че Иванов е освободен, тъй като вече е придобил право на пенсия.

Временно длъжността ще изпълнява главен инспектор Чавдар Нанков. Досега той бе началник на Второ районно управление на полицията в морската столица.

Тодор Иванов бе назначен за директор на полицията във Варна на 20 септември 2012 г. Той е бивш началник на Звено "Борба с организираната престъпност" в морския град. Той бе представен през миналата година лично от бившия шеф на МВР от кабинета на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В начало на юни тази година и новото ръководство на МВР, начело с министър Цветлин Йовчев поиска оставките на директора на СДВР старши комисар Валери Йорданов, на началника на столичното Трето РУ "Полиция" комисар Валентин Симеонов заради неупражнен контрол.

Бяха поискани и оставките на директорите на областните дирекции на МВР във Видин, Кюстендил, Монтана, Плевен и Търговище.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).