От 5 лева започват кувертите за Свети Валентин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:26 / 06.02.2010
1187
Между 5 и 60 лева вървят кувертите за Св. Валентин във Варна. Голяма част от заведенията и хотелите в морския град пуснаха вече промоционални куверти за денят на влюбените - Св. Валентин. В по-евтините куверти от 5 до 10 лева са включени единствено вход в съответното заведение и питие за дамите. Освен това почти навсякъде се предлагат и специална романтична програма за влюбените двойки. Хотелите също предлагат празнични пакети, които включват вечеря и програма, като цената варира от 40 до 80 лева, според категорията звезди и менюто. Част от туристическите агенции във Варна предлагат уикенд за влюбени двойки в Турция, но за сега интереса е слаб.

Въпреки, че Трифон Зарезан се празнува предимно на 1-и февруари, то голяма част от варненци ще празнуват и на 14 февруари, като предпочитаните заведения са механи, таверни и дискотеки. За тях няма обявени куверти, като всичко е на свободна консумация. Очаква се и в събота да бъде пика в купуването на алкохол. Специалистите от отделението по токсикология съветват варненци да не прекаляват с пиенето или поне да си купуват качествен алкохол, тъй като наскоро млад мъж загуби зрението си от консумация на метанол под формата на ракия.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).