Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
От "Възраждане" поискаха оставката на кмета Коцев: Нямаме доверие на кмета на Варна и неговия екип!
Автор: Екип Varna24.bg 16:00 / 09.08.2024Коментари (7)3095
© Възраждане
От "Възраждане" поискаха оставката на Благомир Коцев, кмет на Варна. От партията излязоха с публична позиция по темата.

Вижте отвореното писмо, което "Възраждане" публикува днес. Текстът е публикуван без редакторска намеса от страна на Varna24.bg:

"Кметът на Варна освен "жертва" е и лош кадровик - по всичко личи, че е заложил на кадри, които нямат необходимата професионална готовност да изпълняват позициите, които са заели. Калинки, спуснати по симпатия на кмета или по партийна принадлежност, но неподготвени за отговорностите, с които ги натоварват позициите, заемани от тях. 

За подбора на кадри, за избора на кого да довери решеният за  града ни е отговорен кметът на  Варна. За съжаление, за пореден път е потвърдено, че той не се справя нито с управлението, нито с кадрите, които взимат важни решения по ключови ресори и ги предлагат на кмета. 

Образованието е един от основните стълбове на държавността, то е национална ценност, българските деца са национална ценност. Всякакъв вид пропаганда на детска възраст, особено на нетрадиционна сексуална ориентация, би могла да доведе до засилен интерес от страна на детето и впоследствие да повлияе на изборите му.  Ето защо в тази крехка възраст в така наречената от психолозите - близка зона на развитие, трябва много да се внимава каква информация и под каква форма се предлага на българските деца. 

Заемащият длъжността зам.-кмет по образованието би следвало да го знае, предвид позицията, която заема. Очевидно е, че в  неговите ръце е поверено образованието на варненските деца. Професионалист с познания в сферата на образованието би следвало да приветства забраната на ЛГБТИ пропаганда в училище, ако изхожда от гледна точка на българското дете, а не от гледна точка на политическия дивидент, който ще получи, когато подкрепя определен кръг активисти.

Изненадани сме от реакцията на заемащия позицията зам.-кмет на образованието, който изказва възмущение към законопроекта на "Възраждане", приет през изминалата седмица в пленарна зала на Народното събрание. С този законопроект "Възраждане" запазва българските деца от опасната пропаганда,  дава ясна дефиниция на "нетрадиционна сексуална ориентация". Това е наричано от човека, в чиито ръце са поверени варненските деца,  с  епитети като "мракобесни поправки", а семейството и обществото "облъчвали децата с морална паника". При това позицията му е изказана в публичен статус, естествено във ФБ, защото ПП-ДБ оттам управляват града. 

Считаме, че некомпетентността на кмета и неговия екип създава опасни прецеденти за Варна и варненци. Варненските деца имат право на условия за развитие,  обучение и ние сме длъжни да опазваме тяхното физическо и психическо здраве. Зам.-кмет по образованието с такава крайна позиция би могъл да вземе решения, които да нарушат закона, както вече това често се е случвало от страна на  представители на  ПП-ДБ.

Нямаме доверие на кмета на Варна и неговия екип и искаме оставката им. Нека я подадат незабавно!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.08.2024 г.
0
 
 
Гледам с интерес как са се активирали много партийни шматки, защитаващи кмета и некадърниците около него. Бравос. После ще ревете, че Варна не върви, но си искате некадърника.
0
 
 
Като гледам долните коментарите, имам чувство, че пишещите са съгласни и да ги опъват надупени, само да са близо до някаква власт... То бива бива, ама за всичко си има мярка. Зам. кмета по образованието наистина трябва да бъде изгонен!
Aнонимен
на 09.08.2024 г.
0
 
 
Я си гледайте цървулите, ВЪЗРАЖДАНЕ". ВИЕ СТЕ ЛУДИ ХОРА, КООТП СЕ ППИТВАТЕ ДА ИЗВИЕТЕ РЪЦЕТЕ НА БЕДНИЯ НАРОД. ВИЕ СТЕ ШМАТКИ, КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАШИ И НЕ ОСТАНАЛИ ДЕПУТАТИ В КОНЮШНАТА ДО ЖЪЛТИТР ПАВЕТА. НЯМА НИКОЙ ДА ГЛАСУВА!
Aнонимен
на 09.08.2024 г.
0
 
 
Кой сте вие да искате?? Една шепа, едноклетъчни, малограмотни, проруски фашаги!!
Aнонимен
на 09.08.2024 г.
0
 
 
Нещо не ми се връзва позицията на Възраждане. Коцето Копейкин има ли някаква идея колко от дори изявените им симпатизанти от тия къде ходят да се тръшкато по площадите са съвсем изявени от ЛГБТИ обществото? И общински съветник такъв има - Д.Г - и нищо лошо не казвам за него, свестен човек е. А корупцията е в самата корона на Възраждане-Копейкин. Няма кво да пипат кмета Коцев, който има работа за години напред да оправя поразийте на оня с прашния бял нос.
Aнонимен
на 09.08.2024 г.
0
 
 
ИЗРАЖДАНЕ И НИЕ ИСКАМЕ ВАШИТЕ ОСТАВКИ ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Бюджет 2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: