От днес приемат документи за ясли и първи групи в градините

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:24 / 01.03.2011
754
Заявления за прием в новосформиращите се яслени групи към обединените детски заведения и в първите групи за деца, родени през 2008 г., се подават от днес до 10 май. Електронният регистър за прием в детските градини във варненската община предлага зявления за яслените и градинските групи, които могат да бъдат изтеглени от родителите. Документи се получават и във всяко детско заведени.

В момента в първите групи за родените деца през 2007 г., както и за втора и трета група, съответно за родените момичета и момчета през 2006 и 2005 г., местата са единични в различни детски заведения. Те са публикувани на страницата на електронния регистър, където са посочени и срокове за кандидатстване за тях.

Продължава предлагането на единствената у нас услуга в общински учебни заведения за почасова грижа за деца в предучилищна възраст. Свободните места за нея също са посочени в регистъра. Попълнени заявления за групите с деца над 3 години в детските заведения се приемат, а класиранията се извършват всеки петък след 17 ч.

В сайта на общината са публикувани и процедурите за постъпване на деца в общинските детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски заведения на територията на община Варна и за почасовата възпитателно-образователна услуга в общинските детски градини и обединените детски заведения.

Източник: в. "Черно море"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).