Откриха пет сачми в тялото на простреляното куче, по него е стреляно и преди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:53 / 16.03.2011
2067
Пет сачми са открити в тялото на простреляното във Варна куче. Това заяви Нели Никова, представител на природозащитна организация. Природозащитниците са се погрижили за раненото животно. То е откарано в Обединената ветеринарна клиника на ул. "Царевец" в морския град. Четириногото е на системи и ще бъде оперирано утре, съобщи още Никова.

Една от съчмите е засегнала гръбначния му стълб. Това е и причината, кучето да получи пареза на крайниците. След операцията ще се опитаме да го възстановим, за да проходи отново, каза още Нели Никова. По данни на ветеринарите, някой от съчмите са стари, което на практика показва, че срещу животното е стреляно и преди.

По случаят се прави проверка и от полицията. Сигнал за инцидента е подаден тази сутрин около 6 часа от собственика на магазин на ул. "Карамфил" в цветния квартал. Той информирал органите на реда, че две кучета са били простреляни през нощта. Едното от тях, с куршум между очите, е умряло на място, а другото лежи ранено в градинката. Хората в квартала споделят, че са чули изстрелите. Те са възмутени и от факта, че някой стреля в междублоково пространство.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
18.03.2011 Продължава лечението на простреляното куче във Варна
16.03.2011 Простреляха две улични кучета във Варна
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).