Отложиха посещението на Турския Червен полумесец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:35 / 10.09.2013
727
Посещението на делегацията на Турския Червен полумесец от район Тузла, Истанбул, за което ви информирахме по-рано вчера, се налага да бъде отложено по независещи от БЧК - Варна причини. В късния следобед на един от ръководителите на делегацията - кмета на Тузла Шади Язънджъ, се е наложило от границата спешно да се върне в Истанбул заради извънреден ангажимент.

Преговорите за сътрудничество в сферата на бедствията, авариите и катастрофите, обсъждането на общия проект между Българския Червен кръст, Турския Червен полумесец, Варненския свободен университет, Медицинския университет и Висшето военноморско училище за създаване на спасителен морски координационен център за Черноморското крайбрежие, както и официалните срещи на делегацията от Тузла, ще се проведат в същия обем и формат, но на други дати


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).