Отпуснаха 1300 лв. за държавна сграда, мнозина възразиха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:14 / 11.09.2012
1052
Експозиция "Исторически предмети, свързани със създаването и развитието на бреговото наблюдение" ще бъде разположена в помещения на военното поделение 32300. Сградата вече е санирана, а покривът й има нова хидроизолация, но не стигат 1300 лв. за подмяна на дограмата и вратите.

Съветниците от финансовата комисия към ОбС дадоха съгласието си за отпускането на сумата, въпреки че мнозина възразиха общината да подпомага държавно формирование. Чрез подготвяната експозиция поделението ще отбележи своя 100-годишен юбилей, мотивираха се други. Подобна сбирка на предмети от миналото на бреговото наблюдение би могла да отиде и в историческия музей, където вероятно ще се радва на по-голям интерес, тъй като достъпът до едно военно поделение е по-ограничен. Това коментира Владимир Тонев от ПП "Движение Нашият град", като се възползва от правото си да мотивира своя отрицателен вот.

Източник: в. Черно море

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Потоп във Варна: Вижте това видео
Нагла кражба във варненски мол!
Самоубийство потресе Варна рано тази сутрин! Мъж скочи от Аспарух...
Слънчево ще бъде времето по морето днес
Избраха новата Miss Globe Bulgaria на церемония във Варна
Проблемът с изборите във Варна остава нерешен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).