Отпуснаха средства за гориво и на ФКЦ-Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:59 / 24.02.2011
1106
Съветниците от финансовата комисия към Общинския съвет във Варна днес решиха да бъдат отпуснати средства за гориво и на Фестивалния и конгресен център в града. Става въпрос за заплащането на 14 тона гориво, необходими за месеците февруари и март.

ФКЦ е емблема на Варна и трябва да помагаме, аргументира се шефът на финансовата комисия д-р Янко Станев. Припомняме, че вчера предложението бе отхвърлено на заседание на комисията по култура. Окончателното решение ще бъде взето на сесия на местния парламент.

Пари за гориво бяха отпуснати още за Театрално-музикалния продуцентски център /ТМПЦ/ - Варна, както и за Кукления театър, които ще получат за месеците март и април общо 30 тона гориво. Двете институции ще получат и предвидените в бюджета 210 000 лева за реализация на годишните си творчески програми.

Източник: Dnes Plus

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).