Палеж на “Ауди" разкриха полицаите от Белослав за 3 часа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:43 / 02.12.2012
1199
В 02:50 ч. на 01.12.2012 г. в дежурната на Четвърто РУП - Варна е получено анонимно телефонно обаждане, че на паркинг пред бл. 21 в кв. "Младост", гр. Белослав гори лек автомобил "Ауди 80".

На мястото веднага е изпратен автопатрулен екип от участък "Полиция" - Белослав и пожарен автомобил от Втора РС ПБЗН, но вследствие на пожара, автомобила е напълно изгорял. Колата е собственост на 38-годишен мъж от Белослав, а нанесените щети, по данни на тъжителя, са на стойност около 3000 лв.

При направения оглед е установено, че се касае за умишлен палеж, а огънят е тръгнал от външната част на купето, под автомобила, където извършителя е излял горивна смес и я запалил.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни действия, в рамките на по-малко от три часа, е установен извършителя на деянието - И. И., на 23 г., от гр. Белослав, криминално проявен. Мотивите, които посочил пред полицаите, били влошени междуличностни отношения със собственика на автомобила, който поддържал връзка с приятелка на извършителя.

Случаят е докладван на прокурор от РП- Варна, образувано е ДП, лицето е задържано за 24 ч.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).