Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
"Паякът" не смогва да вдига автомобилите в Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 10:33 / 24.04.2013Коментари (4)1652
© Varna24.bg
От известно време в Морската градина шета единият от двата варненски "паяка" за вдигане на неправилно паркирани автомобили. През уикенда "крадецът" с куката изненада неприятно няколко шофьори, решили да паркират на забранено. За по-малко от час "паякът" вдигна няколко луксозни автомобила, паркирани из алеите в района на р-т "Хоризонт". В същото време обаче там се намърдаха десетки други автомобили. Дори имаше и уникален случай - шофьор чинно изчака паяка да вдигне една кола и така да му освободи място за паркиране. По-късно обаче и неговата кола беше натоварена на платформата.

Акцията по разчистването на алеите от автомобили беше разпоредена от временния кмет доц. Христо Бозов. Паяка обаче е само един и той няма шанс да смогне да прибере всички нарушители. Заради това общинската администрация трябва да измисли нещо различно. С бариери и "измислен" пропускателен режим, вече е ясно, че не става. Колчетата също не свършиха работа.

Сега общинарите умуват дали да не построят два паркинга в морската, подметна зам.-кметът Богдан Караденчев. Дори и да го направят, най-вероятно местата ще бъдат заети от живеещи и развиващи бизнес в градината и останалите варненци пак ще паркират по алеите и из зелените площи.

Именно заради това бившият кмет Кирил Йорданов беше категорично против в морската да бъдат направени места за паркиране с парите от данъците на гражданите, а в крайна сметка от тях да се възползват живеещите и работещите на територията на парка.

Източник: Днес +









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.04.2013 г.
0
 
 
Никакви паркинги в парка! Най-добре е да се направят естетични ограждения на повечето места - декоративни огради или зелен плет и да се остави само един резервен вход за специални паркови коли (за зареждане, бърза помощ и полиция)!
Aнонимен
на 24.04.2013 г.
0
 
 
Да, ама на НОРД-а нито колите им на входа, нито масите заели целия плаж не пипате.То бива лакомия, ама и наглостта е без граници !!
Aнонимен
на 24.04.2013 г.
0
 
 
СПОРЕД МЕН БРОЯТ НА ПАЯЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧИ И ЦЕНИТЕ ПРИ ТРАНСПОРТИРАНЕ ИНАЧЕ УПРАВИЯ С ТЕЗИ НЕДИСЦИПЛИНИРАНИ ВОДАЧИ УПРАВИЯ НЯМА . ХУБАВО БИ БИЛО ДА ТРЪГНАТ И ПО КВАРТАЛИТЕ ,НЕ Е НОРМАЛНО НА ПАРКИНГИТЕ СВОБОДНИ МЕСТА ДА ИМА А ДА СЕ ПАРКИРА ПО ТРОТОАРИТЕ. ИМАМ ПРЕДВИД КВ ВЪЗРАЖДАНЕ , УЛИЦАТА КЪМ КАУФЛАНД .
0
 
 
Скоро бях и се разхождах из Бургаския приморски парк. Ей богу една кола не видях по алеите и около пейките. Начин има - желание НЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Хороскоп за деня
Интегриран градски транспорт на Варна
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: