Пенсионери се бият за банани в поредния нов евтин хипермаркет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:20 / 26.11.2010
3085
Поредната пенсионерска истерия, предизвикана от бананена революция избухна във Варна вчера при отварянето на новите магазини, предаде репортер на Varna24.bg. Имаше драма, имаше проява на грубости, имаше и намеса на органите на реда. Това не е сюжет от екшън-драма, а поредната порция банани с намаление в новооткриващ се хранителен супермаркет.

Веригата Лидъл е поредната, която стъпи в Варна, но и на тях явно им липсва изобретателност в борбата за клиенти и заложиха на банани на безценица. Този ход обаче този път не успя да трогне дори ромите, само пенсионерите налапаха голямата кукичка без стръв.

Едно е ясно, Варна се пренасища от хранителни хипермаркети и войната ще е жестока, но дано от магазините подходят по-интелигентно, за да хванат и средната класа, която трудно ще бъде привлечена със съмнителни банани за жълти стотинки и прокиснато "мляко".


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
29.11.2010 Войната на хипермаркетите загрубя! Плъзнаха шпиони
Още новини от Новини от Варна:
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).