Персоналът на 5-звездните хотели масово нарушавал хигиената при контакт с храните | ||||||
| ||||||
Да се засили контролът върху здравето на персонала в кухните на ресторантите и хотелите. За това настояват от Агенцията за безопасност на храните. Поводът за реакцията им са случаите на хранителни отравяния от последния месец, за които е установено, че всички те са причинени от заболели служители, предаде Дарик. От контролното ведомство са изпратили предложение към Министерство на здравеопазването за промяна на наредбата за здравния статус на персонала, както и за нейния по-строг контрол. |
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове? | ||
Много добре (506) | 15% | |
Добре, но можеше и по-добре (466) | 14% | |
Не се справи (646) | 19% | |
Пълна трагедия (1796) | 53% |
За контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg