Писна им! Тези варненци са готови да блокират улици, докато исканията им не бъдат чути

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:30 / 10.09.2024
2314
Лошото състояние на пътната инфраструктура продължава да е огромен проблем за живеещите в местността Пчелина, които се оплакват от труден достъп до домовете си, съобщава БНР.

Месец след протеста им, обещанията от страна на пътната фирма, че улиците ще бъдат възстановени до заварения им вид след приключване на ВиК дейностите по изграждане на канализация, до 6 септември, не са спазени, посочиха потърпевши. Дамян Атанасов и Пресиян Каракостов разказаха, че преди време сами са финансирали ремонта на улицата, на която живеят, а сега определиха пейзажа като апокалиптичен. Те заявиха готовност да организират системно блокади на пътища, за да бъдат чути исканията им.

Недоволните посочиха, че страдат и от силната запрашеност. По думите им работата напълно е преустановена. Те споделиха, че нерядко в мокро време камиони остават в капана на калта, а опасенията им са, че ситуацията ще се задълбочи с настъпване на есента.

Настояват да бъдат осигурени обходни маршрути и да бъдат върнати основните артерии в предишното им състояние -  с фрезован асфалт или чакъл.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).