Питат Кирил Йорданов кога ще спре да се кандидатира за кмет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:29 / 15.10.2008
851
"Смятате ли някога да не се кандидатирате за кмет, за да го наравя аз?", въпросът бе зададен от лидерът на партията на българските мъже Росен Марков към градоначалникът Кирил Йорданов. Това се случи по време на Деня на отворените врати в общината, където всеки имащ интерес можеше да разгледа и да се запознае с работата на администрацията. В отговор кметът заяви, че този момент задължително ще дойде някога, но няма да уточни кога. Въпросът има твърде личен характер и трябва време да помисля, за да отговоря, допълни Йорданов.

Росен Марков за пореден път направи запитване относно изграждането на параклиса на старите гробища във Варна. С течение на времето ставам все по-грозен и нямам намерение да се събличам пак за да отстоявам позициите си, каза Марков. Припомняме, че лидерът на партията на българските мъже съблече дрехите си по време на една от сесиите на Общинския съвет, за да отстоява идеята си.

Градоначалникът информира, че на предстоящата сесия на Общинския съвет на 23 октомври ще се разгледа предложението за връщането на параклиса на Старите гробища на Българската православна църква. Стана още ясно, че във Варна са представени окол 43 вероизповедания и конфликтите между етносите не са характерни.

Източник: chernomore.bg


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Нападения над хора и други животни: Тормоз и страх заради глутниц...
Какво ще бъде времето във Варна днес
БСП - Обединена левица регистрира листата си за вота във Варна
Варна отпразнува тържествено 116-та годишнина от обявяването на Н...
Йордан Цонев повежда листата на "ДПС-Ново начало" във Варна
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).