Пламна стълб на Аспарухов мост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:41 / 08.02.2010
1091
Стълб за уличното осветление на Аспарухов мост пламна в събота вечерта. Първоначално от него започнал да излиза гъст пушек, впоследствие се появили и искри, докато накрая лумнали пламъци. „На мястото беше изпратена моментално аварийна група, за да обезопаси стълба", обясни шефът на общинската дирекция „Инженерна инфраструктура" Стоян Димитров. Той предположи, че аварията е възникнала от влагата и снега в последните дни. Специалистите на фирмата, която се занимава с поддръжката на осветлението, трябвало днес да решат какви ремонти точно да правят по мрежата. Според Димитров било много вероятно да се наложи и подмяната на кабел, което в тези условия щяло да стане доста трудно.

Друг електрически стълб пък се стовари на ул. „Петко Стайнов", до Съюза на слепите. Той е бил премахнат от екип на „Гражданска защита", защото е пречел на движението в района. „Жиците на мястото са обезопасени от Е.ОН, стълбът е техен", коментира Димитров. На ул. „Карамфил" пък е бил повален стълб на БТК. Проблеми с телефоните в района няма.

Източник: в. "Позвънете"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ядосани туристи пред "Аладжа манастир" заради "вход свободен
Кметът на Варна: Предците са ни оставили голям урок - можем да ск...
Ето къде във Варна няма да има ток днес
Ето къде във Варна утре няма да има ток
Синоптиците казаха какво ще бъде времето по морето утре
Стартира кръводарителска кампания във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).