По 300 000 лв. на ден влизат в общинската хазна от данъци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:11 / 17.03.2011
627
Средно по около 300 000 лв. на ден постъпват в общинския бюджет от събраните данъци. Това коментира шефката на данъчната дирекция Венцеслава Коева.

След многото жалби на граждани, че в район "Приморски" работят само 2 от 6-те каси, които са функционирали миналата година, Коева обясни, че от тази година касите там са 5. Заради орязаните от държавния бюджет средства за издръжка се наложило да бъдат съкратени 2 касиерки от най-големите данъчни служби - в район "Приморски" и в Изчислителния център. В града обаче има още 9 - 10 места, където се плащат данъци, така че няма пречки за нормалното протичане на кампанията, уточни Коева.

Проблем с обслужването в "Приморски" имало само през миналата седмица, когато 2 от касиерките излезли в болнични и пред гишетата се извили големи опашки. Едната служителка вече е на работа, а другата ще отсъства по-дълго, защото се налага да лекува изкълчен крак. За да не се чувства липсата й, в обслужването на гражданите се включва и главната касиерка, допълни още Венцеслава Коева. Тя припомни, че освен на касите варненци могат да плащат налозите си и по банков път, и чрез пощенски запис.

Източник: в. Черно море

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стартира кръводарителска кампания във Варна
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).