По европейска програма във Варна учат фирми как да намерят външен пазар

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:36 / 04.02.2013
921
Областният информационен център - Варна и ДЗЗД "БенчМарк-БИФ" като изпълнител по Договор ОПК-4-1-4/ 21.05.2012 г. с Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, кани фирми от областта да участват в два семинара на 5 и 6 февруари във Варна, посветени на намирането на външни пазари.

Форумите са насочени към предприятия в сферата на производство на неметални и минерални продукти и производители на канцеларска и електронно-изчислителна техника, фирми с продукти и услуги в областта на компютърните технологии. Ще бъдат дискутирани нормативната уредба при осъществяване на износ, умения за успешно представяне на продуктите на външни пазари и участия на международни панаири и изложби. Регистрацията за обучението е безплатна.

Семинарите се организират в рамките на проект "Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия" по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007 - 2013. Проектът цели укрепване и разширяване на присъствието на българските предприятия на Европейския и световните пазари и ефективно използване на предимствата на Европейския пазар от българските предприятия.

ТЕМИ НА СЕМИНАРИТЕ:

05.02.2013 г. "Как малките и средни предприятия от сектор "Производство на неметални и минерални продукти" да намерят външен пазар за своите продукти?"
Място: Хотел "АКВА" / ул. "Девня" 12/, конферентна зала "Перла"

Час: 10.00 ч.

06.02.2013 г. "Как малките и средни предприятия от сектор "Производство на канцеларска и електронно-изчислителна техника и продукти и услуги в областта на компютърните технологии" да намерят външен пазар за своите продукти?"
Място: Хотел "АКВА" / ул. "Девня" 12/, конферентна зала "Перла"

Час: 10.00 ч.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...
Деца в нужда: Варненци организират акция за събиране на учебни по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).