Подредиха пъзела с убийството на Петя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 17.09.2013
3180
Напълно сме наясно кой е убил Петя Балева, но предвид факта, че все още се изясняват причините довели до инцидента се въздържаме да обявим резултатите от разследването. Това заявиха за Днес+ висши служители на МВР, които пожелаха анонимност. Според тях, библиотекарката Петя Балева е убита миналия петък с един куршум в главата, със законово притежаваното оръжие на съпруга й. Мъжът й - Георги Балев има алиби, тъй като е отсъствал почти през целия ден от семейното им жилище на ул. "Цар Петър" 6, където самият той е открил тялото.

В момента входната врата на дома на Балеви е открехната. От къщата обаче не се чува никакъв шум. Съседите също са се изпокрили в домовете си и не желаят да коментират случилото се.

Близки до семейството разкриха, че съпругът Георги е бил много влюбен в жена си, не е позволявал да се случи нищо лошо на семейството и е полагал неимоверни грижи за къщата. Дъщерята Виктория, която е ученичка пък е настанена в дом за непълнолетни с прокурорско нареждане. Момичето ще остане там около месец, докато бъдат изготвени резултатите от експертизите, назначенени веднага след бруталното убийство на майка й.

Те безусловно ще докажат, че в кървавата драма е замесен член на семейството, тъй като от дома не липсват вещи, няма данни за прокникване с взлом, а веднага след като изстрела е бил произведен, оръжието е прибрано в калъфа, разясниха запознати с разследването.

Така или иначе, пъзелът е подреден, очаква се в най - скоро време от обвинението да излязат с данните на извършителя, към когото ще бъде повдигнато и обвинение.


Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
25.10.2013 След близо месец вече погребаха Петя
14.10.2013 Няма повдигнати обвинения за убийството на библиотекарката
30.09.2013 Дъщерята на убитата библиотекарка е настанена в дома за малолетни на МВР?
23.09.2013 Няма обвинени лица за убийството на библиотекарката във Варна
19.09.2013 Изникна нова версия за смъртта на Петя
17.09.2013 Мистерия с убийството на библиотекарката във Варна
Още новини от Новини от Варна:
Бременната украинка, която бе нападната в центъра на Варна: Нищо ...
Спират движението в м-ст "Пчелина" заради довършителните работи п...
Жестоко убийство: Син уби баща си с мотика в Балчик
Млад мъж e открит мъртъв в Несебър
Катастрофа на пътя Варна - Бургас, има пострадал
След проливния дъжд във Варна: Силно наводнени улици, движението ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).